Wat moet ik aan vandaag

home » Wat moet ik aan vandaag

Wat moet ik aan vandaag

Als u ’s morgens wakker wordt of voor de spiegel staat denkt u dan ook vaak wat moet ik aan vandaag ?

Niet alleen het weer bepaald uw kledingkeuze. Ook de activiteit die u moet doen, heeft u een zakelijke bijeenkomst of gaat u vandaag lekker genieten van uw vrijetijd. Natuurlijk speelt ook mee wat er op dat moment in de mode is.

In veel klerenkasten hangt genoeg kleding om uit te kiezen, alleen “wat moet ik aan vandaag” is een probleem. Wellicht hangen er ook een aantal kledingstukken tussen die niet meer in de mode zijn. In de meeste kleding kasten hangen ook enkele floppers. Kledingstukken die in een opwelling zijn gekocht maar waarover men bij nader inzien toch niet tevreden is.

Dit laatste kan voorkomen worden door iets meer kennis te krijgen over welke kleuren passen er bij mij. Dit leer je tijdens een kleurenanalyse. Mocht het een flopper zijn omdat het model niet bij u past, dan kan een stijlanalyse u meer inzicht geven zodat u in de toekomst dit soort kleding niet meer koopt.