Stijlanalyse / stijladvies

home » Een stijlanalyse of stijladvies

Een stijlanalyse of stijladvies

Een stijlanalyse of een stijladvies houdt het zelfde in. Heeft u het liever over een stijladvies klik dan hier. Op de pagina zullen we vooral het woord stijlanalyse gebruiken.

Tijdens een stijlanalyse gaan we kijken naar uw persoonlijkheid, uw lichaamsvormen en  uw levensstijl. Na een uitgebreide analyse weet u welke kledingstijl, u het best tot zijn recht laat komen. Naast de uitgebreide stijlanalyse is er ook de mogelijkheid voor een verkorte analyse of een analyse in de vorm van een workshop. We zullen ook altijd vragen om een topper en een flopper uit uw kledingkast mee te nemen. U krijgt dan ook te horen waarom iets een topper of een flopper voor u is.

Uw lichaamsvormenstijlanalyse-thistimecolor

Kleding kan uw lichaamsvormen accentueren of juist verhullen. Dit is afhankelijk van het kledingstuk, het model wat het kledingstuk heeft en de bedrukking. Tijdens een stijlanalyse zullen wij uitgebreid stilstaan bij uw lichaamsvormen en de kleding die hier goed bij past.

De bedrukking, roesjes of andere versierselen kunnen uw meer laten stralen of uw persoonlijkheid beter tot zijn recht laten komen.

Welk type kleding draagt u

Tijdens een stijladvies zullen we ook kijken naar de verschillende types kleding u graag draagt. Draagt u graag extravagante kleding, romantische kleding, klassieke kleding, natuurlijke kleding of sportieve kleding.

Misschien samen met een vriendin of uw dochter / moeder

Om er een gezellig uitstapje van te maken zie je vaak dat de stijlanalyse samen wordt gedaan met een vriendin of je dochter of moeder. Soms wordt een stijlanalyse ook gekozen als vrijgezellenfeest vlak voor een bruiloft.

Denkt u aan een kortere variant, denk dan eens aan een workshop.

Meer informatie

Wilt u meer informatie dan kunt u mij altijd bellen of mailen.

e-mail: info@thistimecolor.nl
telefoon: 06-21690569

winkel: This Time
Biezelingsestraat 16
4421 BM Kapelle