stijladvies

Een stijladvies

Een stijladvies helpt u om

  • gerichter te gaan winkelen
  • bewust te worden van uw eigen figuur
  • te verklaren waarom het ene kledingstuk wel bij u staat en het andere niet
  • zelfverzekerder te worden
  • positiever in het leven te staan en
  • een betere uitstraling te hebben

Tijdens een stijladvies gaan we samen onder andere kijken naar lichaamsvormen, lichaamsproporties en uw gezichtsvorm. Deze 3 aspecten van uw lichaam bepalen mede waar u op moet letten bij de keuze van uw kleding en uw accessoires. Heeft u bijvoorbeeld lange benen dan kunt u deze extra tot uitdrukking brengen of juist minder. Tijdens een stijladvies zullen wij u vertellen waar u in uw geval op moet letten en ook hoe beter voor de dag kunt komen.

Wees u er ook van bewust dat het ideale figuur niet bestaat. Veel vrouwen zijn ontevreden met 1 of meer eigenschappen van hun lichaam. Vaak bepalen erfelijke factoren hoe onze lichaamsbouw is. Tijdens een stijladvies zullen wij u richtlijnen geven om uw eigen stijl e ontwikkelen. U zult leren uw pluspunten te versterken en uw minder flatteuze delen te camoufleren.

Alvorens een goed stijladvies te kunnen geven zullen we ook kijken naar je haarkleur, je huidskleur en de kleur van je ogen. Ook de uitdrukking van je gezicht is van belang. En last but not least is ook de manier waarop je je verzorgt en je totale uitstraling van belang.

Uw lichaamsvormen laten zich vaak vertalen in een bepaald lichaamstype

Een stijladvies is zeker niet alleen voor vrouwen. Ook mannen kunnen door een stijladvies zich beter presenteren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het geven van advies aan mannenĀ en geven hiervoor ook in-company trainingen.

Lijkt het u leuker om samen met iemand anders een stijladvies te volgen ? Denk dan eens aan een moeder / dochter dag of een vriendinnendag.