Een kleurenanalyse of stijlanalyse in de provincie Zeeland

home » Een kleurenanalyse » Een kleurenanalyse of stijlanalyse in de provincie Zeeland

Een kleurenanalyse of stijlanalyse in de provincie Zeeland

Wij verzorgen kleurenanalyses en stijlanalyses voor u. Wij doen dit vanuit de provincie Zeeland of bij u op locatie.

Kleurenanalyse

Tijdens een kleuranalyse kijken wij welke kleuren er goed bij u staan. Dit zullen we onder andere bekijken met diverse kleurendoeken. U zult dan ook zelf zien dat bepaalde kleuren u meer laten stralen, terwijl andere kleuren u een grauwere of doffere gelaatskleur geven. Bij een uitgebreide kleurenanalyse krijgt u een persoonlijk kleurenpaspoort.

Vroeger kreeg je te horen dat je een zomer, winter, herfst of lente type was. Deze indeling is veel te grof. Het is niet zo dat er maar 4 kleuren types zijn. Wij zullen starten met een grove indeling en deze steeds verder verfijnen. Uw kleurenpaspoort is daarom echt persoonlijk en laat u weer stralend voor de dag komen.

We maken er altijd een gezellige dag, middag of avond van waarbij u veel opsteekt.

Stijlanalyse

De naam van een kleurenanalyse zegt al dat we voornamelijk naar de kleuren zullen kijken. Bij een stijlanalyse kijken we vooral welke kledingvormen er goed bij uw figuur tot uitdrukking komen.

De lichaamsbouw van mensen is zeer verschillend. Naast lange, korte, slanke en dikke mensen, zijn er ook mensen waarbij bepaalde lichaamsdelen beter opvallen. Je kunt hierbij denken aan de billen, de borsten en de benen.

Tijdens een stijlanalyse zullen we kijken naar uw lichaamsbouw en op basis hiervan adviezen geven waarop u moet letten als u kleren kiest. Bepaalde patronen (bijvoorbeeld streepjes of ruitjes) in kledingstoffen kunnen lichaamsdelen accentueren of juist verdoezelen.

De lichaamsbouw wordt vaak ook weer gegeven in bepaalde types. We kennen onder andere het H-type, het O-type en het A-type. Tijdens de stijlanalyse leggen wij u alles uit over deze types en de verschillen.

Mijn studio in Kapelle (Zeeland)

In Kapelle (provincie Zeeland) heb ik mijn eigen studio. U bent hier van harte welkom. Het is echter ook mogelijk dat wij de analyse bij u op locatie geven.

Er zijn mensen die er een gezellig dagje Zeeland van maken. Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden hiervoor zoals bijvoorbeeld het bezoeken van een kustplaats, de delta werken of de Zeeland brug. Ook zijn er veel mensen die op een camping staan in de provincie Zeeland.

Andere mogelijkheden

Naast een uitgebreide kleuranalyse en / of stijlanalyse zijn er ook diverse workshop mogelijkheden. Ook bijvoorbeeld in de vorm van een vrijgezellenfeest.

Kunt u op onze site niet alle gewenste informatie vinden, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.