Het imagospel

Het imagospel

Het imagospel: jouw imago vraag

Vele mensen vragen zich ’s morgens af “wat trek ik aan vandaag ?”. Of bent u misschien ook benieuwd wat u uitstraalt ? Hoe kan ik mij beter kleden?  Of hoe kan ik bepaalde lichaamsdelen meer of juist minder accentueren. komt in het najaar op de markt. Het is een nieuw spel dat je samen met anderen speelt. Dit soort vragen zijn onderdeel van het imagospel. Je medespelers zullen antwoord proberen te geven op deze vragen tijdens het spel.

Het Imagospel
Het Imagospel

 Het imagospel: hoe zit het spel in elkaar

Het standaard imago spel bestaat uit 174 vragen. Op het imago spel bestaan 10 verdiepende thema’s. Zo zijn er verdiepende imago thema’s voor kleur en stijl en voor kleding en accessoires. Ook is er het thema “kleuren van het hart”. In dit thema komt naar voren wat de invloed is van kleur op uw stemming en op die van een ander. Leer hoe u kleur in kunt zetten voor verandering.

Het imagospel is aandacht voor elkaar

Door de vragen in het spel wordt je uitgenodigd om aandachtig naar elkaar te kijken. Je maakt dus bewust tijd voor elkaar tijdens het imagospel.

Het imagospel is hierdoor een leuk spel om te geven maar ook om cadeau te krijgen. Dit nieuwe bord spel komt vlak voor de sinterklaas en kerstdagen op de markt en is daarom een leuk cadeau om te krijgen bij Sint Nicolaas of bij kerstmis. Speel het imagospel gezellig onder de kerstboom of gezellig met vrienden en vriendinnen of misschien samen met uw familie.

Het imagospel is een verdere stap in uw leven

Door het imagospel krijgt u misschien nieuwe inzichten in uw stijl of uitstraling die u de rest van uw leven een gelukkiger mens maken. Door het imagospel gaat u misschien nieuwe kleuren dragen, waardoor u anders overkomt en zich misschien ook wel anders voelt.